Кукабурра

Кукабурра



Куккабура - үлкен құстардың бірі - тіпті сіздің тізеңізге дейін жетеді! Олар қысқа мойынды және қысқа аяқтары бар, бірақ ұзын, дақты қауырсындары бар

Олар балықаулаушы отбасына тиесілі, бірақ көбісі балық ауламайды. Керісінше, олар жыланға көзі түседі, біресе басының артқы жағын ұстап суға батырып одан соң алып шықса, біресе аспанға ұшырып оны тастай салады. Олар тек қана жыландарды азық қылмайды, сонымен қатар қолтырауын, тышқандар, егеуқұйрықтар, балапандар немесе тауық және жəндіктерменде өмір сүреді.

 


Келесі Бастау дегенге қайта келу